Voňavý sirup husté konzistence a zlatavé barvy v biokvalitě. Chutí připomíná karamel. V teplé i studené kuchyni ho můžete používat stejně jako kokosový cukr ke slazení pokrmů a...
Xylitol, patří do skupiny alkoholických cukrů, které se používají jako náhrada cukru. S klasickým cukrem má společný vzhled i chuť, pro naše tělo je však mnohem vhodnější....
Zahuštěná krémová glazura s fíkovou příchutí z originálního italského ‚‚Aceto balsamico di Modena I.G.P." z přírodních surovin bez použití karamelu od italské...
Zahuštěná krémová glazura s příchutí granátového jablka z originálního italského ‚‚Aceto balsamico di Modena I.G.P." z přírodních surovin bez použití karamelu od italské...
Vanilka je získávána fermentací tobolek vanilkové orchideje. Přesvědčí každého svým smetanově sladkým aroma s jemně květinovými tóny. Co by to byl za vanilkový puding, mléčnou...
Vedle šafránu a vanilky je třetím nejdražším kořením. Jeho kouřové, květinově sladké aroma hraje v indické a arabské kuchyni jako součást kořeněných směsí nezastupitelnou roli....
Šafrán má květinové, ovocné aroma a několik málo červeno-oranžových "nitek" zcela postačí k tomu, aby vaše pokrmy získaly naopak zemitou, lehce ostrou chuť.
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací