Velké fazole s lesklým černým povrchem. Čím je fazole tmavší, tím má výraznější chuť. Kromě výborné chuti působí v jídle též svojí výraznou barvou. Široké využití v teplé i...
Řepové čatní – dochucovací omáčka k přímé konzumaci i tepelnému zpracování. Ručně a šetrně vyráběné v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.
Rukolové pesto s pistáciemi a slunečnicí – dochucovací pasta k přímé konzumaci. Ručně a šetrně vyráběné v Čechách, bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO.
Rajčatové pesto s vlašské ořechy – dochucovací pasta k přímé konzumaci. Ručně a šetrně vyráběné v Čechách, bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO.
Mangové čatní – dochucovací omáčka k přímé konzumaci i tepelnému zpracování. Ručně a šetrně vyráběné v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací