Lněné semínko má příjemnou oříškovou chuť. Lépe se stravuje rozemleté a může sloužit jako náhražka oleje nebo vejce v různých pokrmech. Jeho výhodou je dobrá skladovatelnost a...
Celé zrno pšenice v biokvalitě. Široké využití v kuchyni. Vyrobíte si z něj celozrnnou mouku nebo ho můžete uvařit jako přílohu. Hodí se také jako zavářka či součást nádivky.
Bylinkové kostky firmy Natur Compagnie představují vyváženou směs bylinek, která díky speciální úpravě uvolňuje svoji nezaměnitelnou chuť a vůni teprve při kuchyňské úpravě.
Vyvážený zeleninový bujón dodá vašim jídlům skvělou chuť. Čistě rostlinný, bezlepkový, bez glutamátu, přidaných zvýrazňovačů chuti a ztužených tuků. V praktickém balení v podobě...
Bulgur se může připravovat na sladko i na slano a v pokrmech dobře nahradí nebo doplní rýži. Uvaříte s ním voňavý pilaf nebo rychlý salát tabouleh. Bulgur se hodí i na přípravu...
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá jako běžné těstoviny nebo rýže.
Celozrnná pšeničná mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub. Široké využití v kuchyni. Vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh.
Tradiční surovina pro přípravu dezertů v biokvalitě. Hodí se ale i do smoothie či horkého mléka. V kombinaci například s chilli může být i součástí exotických receptů.
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací