Agávový sirup je velmi sladký, nejsladší ze všech sirupů, dokonce sladší než med a cukr. Hodí se pro studenou i teplou kuchyni. Výborný je do kaší, koktejlů, nákypů, při pečení,...
Relativně novým sladidlem je kokosový cukr, který se získává z okvětí kokosových palem. V dnešní době se stal oprávněnou konkurencí rafinovaného řepného cukru, oproti kterému má...
Voňavý sirup husté konzistence a zlatavé barvy v biokvalitě. Chutí připomíná karamel. V teplé i studené kuchyni ho můžete používat stejně jako kokosový cukr ke slazení pokrmů a...
Olej je lisovaný z dužiny ekologicky pěstovaných kokosových ořechů odstředěním a šetrným lisováním bez použití tepla. Není rafinovaný, bělený ani deodorizovaný. Má velmi...
Vanilka je získávána fermentací tobolek vanilkové orchideje. Přesvědčí každého svým smetanově sladkým aroma s jemně květinovými tóny. Co by to byl za vanilkový puding, mléčnou...
Vedle šafránu a vanilky je třetím nejdražším kořením. Jeho kouřové, květinově sladké aroma hraje v indické a arabské kuchyni jako součást kořeněných směsí nezastupitelnou roli....
Šafrán má květinové, ovocné aroma a několik málo červeno-oranžových "nitek" zcela postačí k tomu, aby vaše pokrmy získaly naopak zemitou, lehce ostrou chuť.
Tradiční pasta z pražených sezamových semínek. Neobsahuje přidanou sůl, lze ji využít naslano i nasladko. Vhodná do různých pomazánek, koktejlů, krémů, zeleninových směsí,...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací