V rýži se ukrývá životní síla Asie. Koření na rýži mistra Wonga zaujme svou teplou exotickou chutí a postará se o příjemnou chuť rýžového pokrmu. Podusí-li se koření s rýží hned...
Nová slaná směs pro všechny, kteří to rádi vaječné! Ať už míchaná vajíčka, omeleta nebo třeba zapékané těstoviny – v této směsi s mořskou solí je vše, co potřebujete k...
K přípravě tradičního guláše je zapotřebí dostatek cibule, maso, trpělivost a odvážná ruka, co se týče koření. S Lajošovým gulášovým kořením to bude hračka. Sladká a ostrá...
Hledáte něco pikantního na zub? Smíchejte 1–2 lžičky koření se 125 g tvarohu nebo čerstvého sýru a vychutnávejte si parádní pomazánku na kousku čerstvého pečiva.
Agávový sirup je velmi sladký, nejsladší ze všech sirupů, dokonce sladší než med a cukr. Hodí se pro studenou i teplou kuchyni. Výborný je do kaší, koktejlů, nákypů, při pečení,...
Relativně novým sladidlem je kokosový cukr, který se získává z okvětí kokosových palem. V dnešní době se stal oprávněnou konkurencí rafinovaného řepného cukru, oproti kterému má...
Mangové čatní – dochucovací omáčka k přímé konzumaci i tepelnému zpracování. Ručně a šetrně vyráběné v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.
Cibulové čatní – dochucovací studená omáčka k přímé konzumaci i tepelnému zpracování. Ručně a šetrně vyráběné v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy,...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací