Country Life Švestky sušené bez pecek Ashlock 100g
Kód: CL0032Detailní popis produktu
Využití:
pochoutka - samotné chutnají sušené švestky výborně, můžete s nimi zahnat mlsnou
sladké pečení - nebojte se do koláčů přidat sušené ovoce, pokud zrovna nemáte čerstvé, jen je třeba recept přizpůsobit, jelikož je sušené ovoce výrazně sladší než čerstvé
snídaně - švestky jsou chutné jako přídavek do vaší kaše nebo do domácího müsli
cukroví - švestky můžete obalit v marcipánu nebo čokoládě, také je můžete rozmixovat třeba s ořechy, semínky a karobem a obalit směs v kokosu
omáčka - švestky uvařte ve vodě a poté nakrájejte na drobné kousky, následně si přirpavte světlou jíšku a zalijte ji vývarem ze švestek, povařte a přidejte švestky, nakrájené mandle, citrónovou šťávu, sůl, skořici a trochu ještě provaříme, hodí se ke slaným pokrmům
Sušení ovoce přispívá výrazně k jeho trvanlivosti a lze ho využít jako alternativu mimo sezónu čerstvého ovoce. Pro lepší chuť můžete švestky na půl hodiny před použitím namočit do teplé vody.
Upozornění - ve výjimečných případech se může stát, že v sušených peckovinách (datlích, švestkách, třešních apod.) najdete pecku či její zbytek. Současné technologie zpracování ovoce bohužel nedokáží zaručit, že ovoce bude za všech okolností 100% bez pecek, a to i přes veškerou snahu a péči ze strany zpracovatele. Děkujeme za pochopení.
U sušeného bioovoce dochází k tzv. cukernatění, které se projevuje bílými skvrnkami na ovoci. Tento stav nesnižuje kvalitu výrobku, ale naopak je viditelnou zárukou, že bioovoce nebylo ošetřeno žádným chemickým prostředkem, který by zabraňoval cukernatění.
Složení: Švestky sušené, slunečnicový olej, konzervant: sorban draselný. Může obsahovat stopy lepku.
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1 006 kJ / 240 kcal
Tuky: 0,4 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 64,0 g, z toho cukry: 38,0 g
Bílkoviny: 2,2 g
Sůl: 0,01 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | OŘECHY, SUŠENÉ A LYO PLODY |
---|---|
Hmotnost: | 0.105 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.