Nejvýznamnější bylina ajurvédy ashwagandha neboli indický ženšen má celou řadu příznivých účinků pro náš organismus. Konzumací lehce nahořklého prášku z kořene ashwagandhy...
Maca neboli řeřicha peruánská právem nabývá v současné době na popularitě. Pochází z jihoamerických And, kde jí tamější obyvatelé odpradávna konzumují pro její účinky na tělesné...
Spirulina (Arthrospira platensis) je modrozelená sladkovodní sinice s velmi intenzivní chutí a bohatým nutričním profilem. Obsahuje celou řadu vitaminů a minerálních látek a...
Pampelišku zná každý už od dětství, zelený prášek z jejích listů je na českém trhu novinkou. Nejcennější látky obsahují právě zelené listy, které máme v nabídce ve formě mrazem...
Açai je plod palmy rostoucí v amazonských deštných pralesích. Má tmavě fialovou barvu a stejně jako ostatní ovoce s tímto zbarvením je silným antioxidantem. Kromě toho je açai...
Řeřicha peruánská neboli maca pochází z jihoamerických And a je jednou z nejstarších plodin vůbec. Prášek z kořene této rostliny má blahodárné účinky na fyzické i duševní...
Sladkovodní řasa chlorella je významným antioxidantem a má celou řadu příznivých účinků na náš organismus. Podporuje správnou činnost střevního traktu a jater, normální trávení,...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací